Članarina 2022

Od 15. 12. 2021 je že možno plačilo planinske članarine ze leto 2022.

Vsi, ki bi radi plačali članarino, prosimo, da predhodno kontaktirate predsednika PD Ribnica Tomaža Pahuljeta (041 368 252), da se dogovorite za termin.

Vrsta in višina članarine: https://clanarina.pzs.si/membership 
(Članarina D - članstvo v dveh društvih - je v PD Ribnica isto kot lani, to je 15 EUR).

Ugodnosti za članehttps://clanarina.pzs.si/ugodnosti-za-clane

Predstavitev zavarovanj - zavarovanje članov PZShttps://clanarina.pzs.si/predstavitev-zavarovanj

Zakaj postati član?
Z včlanitvijo podprete delovanje planinskih društev, alpinističnih, športnoplezalnih in ostalih klubov, združenih v Planinsko zvezo Slovenije, saj precejšen del namenimo izbranemu društvu.

Člani PZS smo nezgodno zavarovani za opravljanje številnih planinskih in gorniških dejavnosti za opravljanje številnih planinskih in gorniških dejavnosti. Zavarovanje krije tudi stroške reševanja v tujini s 24-urno asistenco in zdravstveno asistenco za tujino ter zavarovanje zasebne odgovornosti članov PZS.

V slovenskih planinskih kočah prenočujemo ugodneje, s 50 % oz. 30 % popustom. Ugodneje bivamo tudi v več kot 1250 kočah partnerskih organizacij v Evropi in Kanadi.

Številni planinski, plezalni in izletniški vodniki, skupaj s planinskimi zemljevidi ter strokovno in leposlovno literaturo, katerih izdajateljica je Planinska založba PZS, so nam cenovno dostopnejši. Najstarejšo še izhajajočo slovensko revijo, Planinski vestnik, pa si lahko za celo leto naročite s kar četrtinskim popustom.

Kot člani PZS smo v številnih trgovinah z gorniško in plezalno opremo deležni prenekaterih ugodnosti. 

Dobrodošli v naši družbi - med prijatelji planinci, da gremo skupaj v objem gora!

PD Ribnica